چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

پرداخت تسهیلات ۳ میلیونی به زنان سرپرست خانوار

با امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت زنان و بانک توسعه تعاون، به زنان سرپرست خانوار تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 23
کد خبر: ۲۸۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ معصومه ابتکار در مراسم امضای تفاهم نامه با بانک توسعه و تعاون گفت: خوشحالیم که موافقت نامه با بانک توسعه امضاء می‌شود و امید است این کار سبب خیر و برکت برای زندگی زنان و خانواده‌های زیادی شود.

 

وی افزود: توجه به موضوع توان افزایی اقتصادی زنان سرپرست خانوار برای دولت دوازدهم حائز اهمیت است. رئیس جمهور نیز بر این موضوع توجه دارند که اقشاری از زنان در جامعه هستند که به دلیل این که بار مسئولیت خانواده بر عهده آنهاست نیازمند کار هستند و باید برای آنها اشتغال پایدار و زمینه‌های لازم برای این که آنها بتواند خود کارآفرینی کند یا در جاهای مشغول به کار شوند،  فراهم شود.

 

ابتکار ادامه داد: به این منظور در دولت یازدهم تلاش‌های شده است و در دولت دوازدهم این تلاشها توسعه یافته است. بیشترین توجه در معاونت زنان و خانواده موضوع مهارت افزایی بوده است و این که اگر زنان بخواهند از تسهیلات برخوردار باشند مهارت کافی و برنامه مدل کسب و کار خود را بدانند. این که چگونه می‌تواند کسب و کار موفقی ایجاد کند.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان این که ما نمی‌خواهیم الگوی بیکاران بدهکار را در مورد زنان سرپرست خانوار ایجاد کنیم گفت: لذا در مهارت افزایی کار کردیم.

 

وی افزود: به طور خاص با وزارت  کار  برای کسب و کار مشاغل خانگی موافقت نامه‌ای داریم که در آن ۶ هزار زن در مشاغل نوین خانگی آموزش می‌بینند. همچنین طرحی را با وزارت کشور در حال اجرا داریم.  

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار  داشت:  نگاه ما این است که تسهیلاتی که امروز فراهم می‌شود پازل ما را تکمیل می‌کند تا در مرحله‌ای که زنان در مهارت و رسیدن به کسب و کار و بازاریابی می‌رسد، بتوانند انتخاب کند که اگر نیازمند تسهیلات هستند این تسهیلات برای آنها فراهم شود.

 

ابتکار با بیان این که براساس آمارهای رسمی ۳ میلیون و ۵۰۰ زن سرپرست خانوار یا زن مجردی که امکان ازدواج ندارند، داریم گفت: اکثر زنان سرپرست خانوار همسرانشان فوت کرده است و عملا خودشان باید معیشت فرزندان و خانواده را تامین کنند.

 

در ادامه این مراسم حجت الله مهدیان مدیر عامل بانک توسعه تعاون اظهار کرد: ۱۰ سال از عمر این بانک می‌گذرد و از آن جایی که ما بانک دولتی و توسعه‌ای هستیم خود را در قبال اقتصاد وجامعه مسئول می‌دانیم و بانک اقتصادی و اجتماعی تعریف شده‌ایم و مسئولیت‌های اجتماعی به واسطه دولتی و اجتماعی بودن داریم.

 

مهدیان با بیان این که در سنوات اخیر به بسیاری از طرح‌های ملی ورود کردیم تصریح کرد: ماهانه هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کنیم که این مقدار سال گذشته حدود ۹ هزار میلیارد تومان بوده و امسال به ۱۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. از این مقدار امسال ۷۱ میلیارد تومان به مددجویان امداد و بهزیستی تسهیلات پرداخت کردیم. همچنین برای قرض الحسنه ازدواج سال گذشته ۱۶۲ میلیارد تومان و برای امسال (هشت ماهه سال ۹۸) ۱۸۵ میلیارد تومان پرداخت کردیم. همچنین در یکسال و هشت ماه اخیر ۱۷۲۰ میلیارد تومان در حوزه اشتغال روستایی و در اشتغال فراگیر ۴۲۰ میلیارد تومان  تسهیلات پرداخت کردیم.

 

وی در پایان با اشاره به این مراسم گفت: در این تفاهم نامه قرار است ۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه با نرخ ۴ درصد و دوره بازپرداخت ۴ ساله به ۱۷۰۰ متقاضی که معاونت به ما معرفی می‌کند ۳ میلیون تومان پرداخت شود. همچنین قرار است ۲۵ میلیارد تومان با نرخ ۱۵ درصد و دوره بازپرداخت سه ساله به حداقل ۲۲۰۰ نفر تسهیلات پرداخت شود.

 

در پایان این مراسم تفاهم‌نامه میان این معاونت با بانک توسعه تعاون به امضا رسید. موضوع این تفاهم‌نامه اعطای وام قرض الحسنه به زنان سرپرست خانوار از محل منابع سپرده قرض الحسنه بانک به مبلغ ۵۱ میلیارد ریال به تعداد ۱۷۰۰ فقره، تسهیل در شرایط اعطای تسهیلات قرض الحسنه به سایر زنان سرپرست خانوار کشور است.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار